Aanbod

Aan de hand van deze individuele coaching sessies en bijkomende oefeningen, leer je je hoogsensitiviteit in te zetten als kracht.

Hierdoor kan je met meer zelfvertrouwen in het leven staan.

Tijdens deze sessies ga we samen dieper in op jouw waarden en talenten, om zo een baan te vinden die werkelijk bij jou past.

Yin yoga helpt je om meer contact te maken met jouw lichaam en mindful aanwezig te zijn. 

Yin yoga is dus geen actieve sport, maar een rustige vorm van beweging om je zenuwstelsel en hoofd tot rust te brengen.

Veel voorkomende uitdagingen

Laag zelfbeeld

Als hoogsensitief persoon bestaat de kans dat je je altijd 'anders' hebt gevoeld. Je bent namelijk ook in de minderheid, aangezien maar 15 tot 20% van de bevolking hoogsensitief is. Dit is één van de factoren die maakt dat je je onzeker voelt. Aan de hand van de oefeningen en onze coaching sessies, zal je de kracht van hoogsensitiviteit ontdekken.

Piekeren

Als hoogsensitief persoon kan je geleerd hebben om bepaalde intense gevoelens niet te voelen, waardoor je in je hoofd gaat zitten. In plaats van te luisteren naar je gevoel, ga je bepaalde situaties overanalyseren en begin je te piekeren. Tijdens de sessies kan je leren hoe je terug meer naar je gevoel kunt gaan en leren om op een constructieve manier te denken.

Afhankelijkheid in relaties

Doordat je als hoogsensitief persoon geleerd hebt om je aandacht te focussen op de noden van anderen. Dit maakt dat je niet graag alleen bent en dat je je in een relatie afhankelijk opstelt: De noden van je partner zijn voor jou belangrijker dan die van jezelf. Aan de hand van de coaching sessies zal je leren om ook je eigen noden te herkennen en te genieten van momenten alleen.

Burn-out en bore-out

Als hoogsensitief persoon krijg je veel prikkels binnen die je dan ook nog eens dieper verwerkt. Indien je ook een High Sensation Seeker (HSS) bent, is het eens zo'n uitdaging om het optimale prikkelniveau te vinden. Dit maakt dat je meer kans hebt op een burn-out of bore-out (indien je ook een HSS'er bent). Tijdens de sessies leer je hoe je je levensstijl en/of werk hieraan kunt aanpassen.

Zelfzorg

Als hoogsensitief persoon kan zelfzorg een uitdaging zijn, aangezien je namelijk zo gewoon bent om voor een ander te zorgen. Aan de hand van de oefeningen en coaching sessies, zal je leren om geleidelijk aan ook meer voor jezelf te zorgen. Op deze manier kan je er ook beter zijn voor een ander. Leren grenzen stellen is trouwens ook een vorm van zelfzorg.

Loopbaanbegeleiding

Als hoogsensitief persoon is het heel belangrijk dat je een job uitoefent waarbij je het gevoel hebt een toegevoegde waarde te hebben. De kans bestaat echter dat je zeer veel verschillende interesses hebt of dat je niet weet welke job bij jou zou passen. Tijdens de loopbaanbegeleiding ontdekken we samen wat jouw talenten en waarden zijn. Deze kunnen je namelijk helpen om te ontdekken welke baan werkelijk bij je past. Dankzij de samenwerking met IPO Careerpoint, kan je hiervoor ook gebruikmaken van VDAB loopbaancheques.

FAQ

Per individuele sessie van 50 minuten, betaal je 65 euro. Een kennismakingsgesprek duurt uitzonderlijk 80 minuten en bedraagt 90 euro.

Dankzij de samenwerking met IPO Careerpoint, kan je voor de loopbaanbegeleiding ook bij mij terecht met de VDAB loopbaancheques. Het eerste gesprek zal dan net zoals alle volgende loopbaangesprekken, 60 minuten duren. Let wel, er zijn bepaalde voorwaarden waaraan je dient te voldoen om deze aan te vragen. Deze kan je terugvinden op de website van de VDAB. Betalen kan met cash of Payconiq.

Indien je een verslag nodig hebt van onze gesprekken (bijvoorbeeld voor de mutualiteit, de verzekering en/of arbeidsgeneesheer) vraag ik 25 euro

De terugbetaling van je bezoek aan psycholoog is afhankelijk van de mutualiteit waarbij je bent aangesloten. Op deze pagina kan je alvast nagaan of dit voor jou het geval is of niet.

De VDAB loopbaancheques kan je bestellen via de website van de VDAB. Zorg dat je deze besteld hebt vooraleer je van start wenst te gaan.

Dit is afhankelijk van je hulpvraag, alsook je eigen inzet wat betreft de oefeningen die ik je meegeef. Sommige personen komen voor een beperkt aantal sessies, anderen komende gedurende een aantal maanden/jaren. Dit is dus heel persoonlijk.

Dit is afhankelijk van je reden van aanmelding, alsook je agenda en financiële situatie. Samen kunnen we nagaan of je 1x om de 2, 3 of 4 weken wenst in te plannen.

Je kan makkelijk zelf online een eerste afspraak inplannen. Tijdens deze eerste sessie kunnen we samen de frequentie en nieuwe datum bepalen.

Ik werk op 3 locaties, namelijk in Antwerpen (Deurne), Duffel en Mechelen. Bij het inplannen van je eerste sessie kan je dus aangeven welke locatie jouw voorkeur heeft.

Een sessie kan kosteloos geannuleerd worden tot 48u voor aanvang. Bij laattijdige annulering wordt de sessie aangerekend.