Ik bied individuele coaching voor hoogsensitieve vrouwen aan. Aan de hand van een 10 weken individueel coachingprogramma, kan ik je helpen om met meer zelfvertrouwen in het leven te staan. Daarnaast ontdek je hoe je je hoogsensitiviteit kan inzetten als kracht. Dankzij deze basis te creëren, zullen ook je relaties met anderen verbeteren.

Voor wie?

Kan je heel goed voor anderen zorgen, waardoor je soms je eigen behoeften vergeet? Vind je het moeilijk om te weten wat je wilt in het leven? Heb je een gebrek aan vertrouwen in jezelf en anderen? Zijn je relaties niet in balans, waarbij je veel geeft en weinig neemt? Dan is dit programma misschien wel iets voor jou.

Wat?

Naast het ontwikkelen van zelfvertrouwen en omarmen van je hoogsensitiviteit, leer je:

  • Nieuwe positieve overtuigingen over jezelf te creëren
  • Het creëren van een positieve mindset
  • Jezelf kennen en accepteren
  • Je waardes ontdekken
  • Keuzes maken waar jij je goed bij voelt
  • Het creëren van een positieve omgeving

Een coachingssessie duurt 60 minuten (kennismaking 90 minuten) en kost 55 euro. 
Ontdek hier of je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke terugbetaling door je mutualiteit. 

Is dit coaching programma hetgeen dat je zoekt?
Plan dan nu jouw eerste gesprek.

Enkele getuigenissen: 

Ik was een beetje verloren toen ik Laura haar website tegen kwam: ik had net research gedaan over hoogsensitiviteit en wist niet zeker of ik het nu wel of niet was. Wat ik wel wist, is dat het zo niet verder kon. Tijdens het eerste consult werd al snel duidelijk dat ik de juiste therapeut gevonden had. Samen gingen we op zoek naar de oorzaak van mijn gevoelens en gedrag en analyseerden we bepaalde situaties. Ik kreeg ook de juiste handvaten en inzichten om het anders aan te pakken en om me beter in mijn vel te voelen. En het heeft geholpen. We zijn nu een paar maanden verder en de vooruitgang is opmerkelijk, niet alleen voor mij maar ook voor mijn omgeving.

– C.

 

Er was direct een heel goede feeling bij Laura. Ze is gepassioneerd en is heel goed in wat ze doet. Ze kan heel goed luisteren en leert je je eigen oplossingen te vinden door je de juiste vragen te stellen en de vinger te leggen op juiste plek. Je mag helemaal jezelf zijn bij Laura en ze kan alles horen zonder enig beoordeling. Ons werk samen heeft me al enorm veel geholpen!

– L.

 

Laura ziet de sterktes in mensen en spreekt ze ook uit. Ze helpt je je eigen kracht in te zien en bespaart zich geen enkele moeite om door te gaan tot er connectie is gemaakt met dat vertrouwen in jezelf. Laura heeft een ongekende, kordate zachtheid, die uniek is. Ze gelooft dat iedereen krachtig is en het waard is zijn plek in te nemen, zijn eigen pad te bewandelen en uit te blinken in zijn talenten. Als je stappen op je pad zet, begint Laura te blinken: want dat is haar doel: mensen in hun kracht zetten.

– A.